Zonnige en mooie vakantiebestemmingen
Home
 

Voordelen van een creditcard op vakantie!

Zekerheid hebben als je op reis gaat is altijd fijn. Een creditcard is daarbij een uitkomst. Hieronder zetten we vijf redenen voor je op een rij waarom het handig is als je een creditcard hebt als je op reis gaat.

1.Geniet van de vroegboekkorting dankzij je creditcard!
Wil je voordelig op vakantie? Boek dan in de vroegboekperiode. Je kunt precies boeken wat je zelf wilt en veel korting ontvangen. Tegenwoordig wordt er steeds meer om een creditcard gevraagd als je een reis boekt. Dit heeft het voordeel dat je kunt profiteren van de korting en nog niet direct hoeft te betalen.

2. Recht op terugbetaling
Je gaat er natuurlijk niet vanuit, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je hotel is afgebrand, je camping onder water staat of dat je vliegmaatschappij failliet is. Enorm voordeel is dat als je jouw reis met een creditcard hebt betaald dat je recht hebt op terugbetaling.

3. Sneller door de tolpoort
Je kunt altijd contant betalen als je bij een tolpoort staat. Echt snel gaat dit helaas niet. Met een creditcard gaat het veel sneller en je hebt geen last van al dat kleingeld in je broekzak.

4. Voor nood
Je kunt altijd pech onderweg hebben, zonder benzine staan, of naar de dokter moeten. In zulk soort noodgevallen ben je heel blij dat je een creditcard bij hebt.

5. Zorgeloos je camera mee op vakantie!
Bij ICS ( en eventuele andere maatschappijen ook) heb je een aankoopregeling van 180 dagen. Je kunt jouw nieuwe camera dus zorgeloos meenemen op vakantie. Mocht hij namelijk vallen of in het water vallen, dan ben je er met deze regeling voor verzekerd.

Check alles goed na!
Er zijn veel maatschappijen die creditcards aanbieden. Let goed op de voorwaarden en kies de creditcard die bij je past.

Off 

6 december 2018 This post was written by Categories: Weekendtrip Comments are off for this post


Top