Zonnige en mooie vakantiebestemmingen
Home
 

Korting op je hotelovernachting

Een nachtje overnachten in een mooi hotel is vaak erg prijzig, zeker als je ervoor kiest voor een (luxe) hotel met faciliteiten als een sportschool, zwembad en welness. In dit artikel geven wij graag een aantal handige tips om geld te besparen op je hotelovernachting. Een korting van 10% kan al snel oplopen tot enkele tientjes besparing, dat is toch mooi meegenomen. Lees verder en pas onze tips direct toe om geld te besparen op bijvoorbeeld je weekendje weg.

Tip 1: zoek naar kortingscodes

Op het internet zijn er talloze kortingscode websites te vinden die de beste actiecodes voor je hebben bewaard. Ga dus op zoek naar een kortingscode voor de website waar jij je hotel boekt. Wij adviseren om gebruik te maken van een website als Hotels.nl. Hier vind je alle hotels in Nederland en kan je gemakkelijk vergelijken. Ook hebben zij regelmatig leuke en goedkope aanbiedingen. Bijvoorbeeld met deze kortingscodes voor Hotels.com ontvang je al veel korting!

Tip 2: vergelijk hotels

Het vergelijken van verschillende hotels kan je vaak veel geld besparen zonder dat je hoeft in te leveren in comfort. Zo zijn bekendere hotelketen vaak duurder dan lokale hotels, terwijl de faciliteiten hetzelfde zijn. Vergelijk dus welk hotel de beste prijs heeft.

Tip 3: zoek naar acties

Meld je aan voor verschillende nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de laatste acties. Hotels maken vaak gebruik van last-minute aanbiedingen in rustige periodes of wanneer kamers geannuleerd zijn. In deze gevallen kan je profiteren van hoge kortingen, vaak zelfs tot 50% op de totale prijs. Ga dus gerust op zoek naar hotelaanbiedingen in de periode dat je een nachtje weg wilt en bespaar vrij gemakkelijke tientallen euro’s.

 

 

Off 

5 oktober 2018 This post was written by Categories: Weekendtrip Comments are off for this post


Top